
Taip, šias dešreles galima nusipirkti bet kurioje parduotuvėje. Savaime suprantama, kad tai žymiai patogiau ir paprasčiau. Bet jeigu norite žinoti ką valgote šis užkandžio receptas yra kaip tik jums.
Maždaug 1 skardai dešrelių:
350 g maltos kalakutienos
apie 100 g fermentinio sūrio
3 česnakų skiltelių
vandens.
Prieskoniams: druska, rūkyta paprika, paukštienos prieskoniai.
Česnakų skilteles nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka.
Ta pačia smulkia tarka sutarkuoti ir fermentinį sūrį. Sudėti viską į dubenėlį kartu su malta mėsa.
Suberti prieskonius ir viską išmaišyti. Prieskoniams šiaip galite naudoti tą, ką mėgstate – visiškai skonio laisvė!
Įpilti šiek tiek vandens: tiek, kad sumaišius gautųsi beveik vientisa masė. Geriau neskubėti ir pilti po truputį, nei rizikuoti padauginant.
Viską išmaišius sudėti į konditerinį maišelį arba bet kokį tvirtesnį švarų maišelį, pvz nuo kefyro. Prakirpti kampą ir ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, išspausti dešreles paliekant tarp jų nedidelius tarpelius.
Pašauti kepti į iki 70 laipsnių įkaitintą orkaitę su vėjeliu ir kepti apie 3-4 valandas. Laikas priklausys nuo to, kokio storumo dešreles pasidarėt, bet anksčiau nei po 3 valandų net neverta tikrinti.
Labai skanios tiek šiltos, tiek šaltos, o geriausia tai, kad bent žinom, ką valgom!
Gaminimo eigą ir daugiau „5 produktai“ receptų galite rasti ČIA!
Parašykite komentarą