
Nors uogų sezonas jau baigėsi, siūlau nenustoti jomis mėgautis! O jei nusibos braškes valgyti įprastai, galima išsikepti maistingų blynelių.
1 banano
70 g braškių
1 kiaušinio
200 g grūdėtos varškės
70 g kvietinių miltų.
Bananą, braškes, kiaušinį ir grūdėtą varškę šakute sutrinti iki beveik vientisos masės.
Suberti miltus ir išmaišyti taip, kad neliktų sausų vietų.
Įkaitinti keptuvę su trupučiu aliejaus, sudėti blynelių tešlą ir pakepinti iki auksinės spalvos.
Blyneliai yra pakankamai saldūs, bet labai skanu ant viršaus užpilti ir šiek tiek medaus arba šokolado!
Gaminimo eigą ir daugiau „5 produktai“ receptų galite rasti ČIA!
Parašykite komentarą