
Šie užkandukai tiks visur. Galite burbulus uždėti ant krekerio ar pakepintos duonelės: taip bus patogiau paimti ir dėti tiesiai į skrandį.
1 kiaušinio
5 vnt. krabų skonio lazdelių
70 g. fermentinio sūrio
2 v. š. majonezo (arba kreminio sūrio)
1 morkos
Prieskoniams – druska, juodieji pipirai
Kiaušinį išvirti ir atvėsinti, o tada supjaustyti smulkiais gabalėliais.
Taip pat susmulkinti ir krabų lazdeles.
Smulkia tarka sutarkuoti sūrį.
Morką nuskusti ir sutarkuoti su sūrio tarka.
Padalinti maždaug per pusę ir vieną pusę atidėti.
Kiaušinį, krabų lazdeles, sūrį ir pusę morkos sumaišyti su majonezu, druska ir pipirais.
Drėgnomis rankomis suformuoti rutuliukus ir juos apvolioti į likusią tarkuotą morką.
Galima papildomai papuošti žalumynais.
Gaminimo eigą ir daugiau „5 produktai“ receptų galite rasti čia!
Parašykite komentarą