
Ir vėl vištiena tyliai laukia šaldytuvo kamputyje, kol sugalvosite, ką su ja veikti, nes ir taip jau išbandytas 101-as receptas? Prašom – 102-asis. Mėgstu, kai maistą galima pasigaminti „į priekį“, todėl iškart siūlau daryti dvigubą normą: bus ir vakarienei, ir rytojaus pietums.
– 200 g vištienos
– vidutinės raudonosios paprikos
– svogūno
– vidutinės morkos
– 200 g kokosų pieno
– pagardinti: druska, juodieji pipirai, rūkyta saldžioji paprika, ciberžolė ir česnakų granulės
Svogūną ir papriką susmulkinti, o morką sutarkuoti burokine tarka. Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir dosniai paprieskoniuoti.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir suberti vištieną, svogūną bei tarkuotą morką. Šiek tiek apkepinti. Sudėti papriką ir dar šiek tiek pakepinti. Galiausiai supilti kokosų pieną ir papildomai įberti prieskonių. Uždengus dangtį ant silpnos kaitros patroškinti dar apie 5–7 minutes.
Detalesnę gaminimo eigą ir daug kitų „5 produktai“ receptų rasite ČIA!
Parašykite komentarą