Kai norisi egzotikos, o jokios kelionės nenusimato, susikuriu egzotiką namuose! Kažkaip norisi to spalvoto maisto, o ši ananasinė vištiena – lyg saulutė lėkštėje. Gaminam? Gaminam!

220 g. vištienos
80 g. saldžiosios paprikos
90 g. ananaso (naudojau šviežią, galima ir konservuotą)
100 ml ananasų sulčių
2 v. š. kukurūzų krakmolo
Prieskoniams – rūkyta paprika, druska, čili pipirai/dribsniai, česnakų granulės, druska
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais.
Į dubenį suberiame prieskonius, sudedame pjaustytą vištieną ir viską gerai išmaišiau, kad gabalėliai pasidengtų.
Sausoje keptuvėje nuolat maišant mėsą pakepinti iki auksinės spalvos.
Išėmus vištieną toje pačioje keptuvėje ant silpnos ugnies gaminti padažą: supilti ananasų sultis, įbėrti šiek tiek rūkytos paprikos ir pakaitinti.
Padažui sušilus, įdėti kukurūzų krakmolą ir gerai viską išmaišyti.
Suberti į padažą vištieną ir uždengusi dangtį palikau troškintis penkioms minutėms.
Patiekti su ryžiais, bet puikiai tiktų ir gaivios salotos.
Šį ir daugiau „5 produktai“ receptų galite rasti ČIA!
Parašykite komentarą