
Maistas man yra neatskiriama kelionių ar išvykų patirtis. Išvažiavusi kažkur toli visada noriu išbandyti tradicinę virtuvę, o išvykus į gamtą, ar šiuo atveju – poilsio namelį, nepraleidžiu progos suvalgyti kažko grilinto. Šį kartą su vyru kepėme įdarytas dešreles. Nu eina sau, kaip skaniai! Labai paprasta paruošti, o sūrio mėgėjai tikrai įvertins labai teigiamai.
6 parūkytų dešrelių
70 g kreminio sūrio
40 g kietojo sūrio
30 g tarkuotos mocarellos
Jalapenų iš „Mamos konservai“.
Prieskoniams – druska, juodieji pipirai, šiek tiek kalendros (nebūtina)
Dešreles išilgai perpjauti per pusę, kad galėtų jas „atidaryti“.
Susimaišyti padažą: į dubenėlį sudėti kreminį sūrį, kietąjį sūrį, tarkuotą mocarellą ir prieskonius, viską sumaišyti.
Į dešreles naudojantis nedideliu šaukšteliu sudėti sūrio įdarą.
Ant viršaus uždėti po keletą jalapeno pipirų – jeigu mėgstate aštriau.
Kepti grilyje arba orkaitėje kol įdaras išsilydys ir dešrelės iškeps: apie 10-15min.
Šiaip laaabai skanu dėti tiesiai į dešrainio bandelę, o šalia dar pasidaryti kokių gaivių salotų.
Gaminimo eigą ir daugiau „5 produktai“ receptų galite rasti ČIA!
Parašykite komentarą