
Ir šventiniam, ir kasdieniniam stalui tinkantis užkandis. Greitai paruošiamas ir gardus bei garantuoju, kad bus teigiamai įvertintas visų sushi mėgėjų!
Aštuoniems keksiukams:
170 g lašišos
70 g ryžių (svoris nevirtų)
25 g sweet chilli padažo
2 nori lapų
Kelių agurko griežinėlių
Prieskoniams – česnakų granulės, rūkyta saldžioji paprika, čili dribsniai ir sezamų sėklos
Nori lapus perkirpti į keturias dalis. Ant jų centro išdėlioti išvirtus ir atvėsintus ryžius.
Lapelius sudėti į keksiukų formeles taip, kad iš jų susiformuotų krepšeliai.
Lašišą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Suberti prieskonius, sweet chilli padažą ir išmaišyti.
Žuvį sudėti į krepšelius. Pašauti kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-ai minučių.
Ant krepšelių uždėti šiek tiek smulkinto agurko ir pabarstyti sezamų sėklų.
Šį ir daugiau „5 produktai“ receptų galite rasti ČIA!
Parašykite komentarą