
Kuo mažiau indų reikia plauti po gaminimo – tuo geriau! Būtent dėl to labai mėgstu tokius receptus kaip šis: reikės vienos keptuvės ir maždaug 15–20 minučių laiko, kad gardi vakarienė jau garuotų ant stalo. Jai reikalingų produktų tikriausiai galima rasti kiekvienos šeimininkės virtuvės spintelėje.
Reikės
– 350 g maltos jautienos (galima keisti kiauliena)
– Vidutinio svogūno
– Skardinės smulkintų pomidorų savo sultyse
– Skardinės konservuotų pupelių
– 2-jų šaukštų kreminio sūrio
– Pagardinti: druskos, česnakų granulių, čili, krapų, saldžiosios paprikos.
Gaminame
Į įkaitintą keptuvę suberti visą faršą, smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius, viską šiek tiek apkepinti.
Supilti konservuotus pomidorus, patroškinti ant silpnos kaitros apie 5 minutes.
Nupilti nuo konservuotų pupelių skystį, jas perplauti vandeniu. Visas pupeles suberti į keptuvę, sudėti kreminį sūrį. Jeigu norisi, galima įberti papildomų prieskonių.
Patroškinti dar apie 5 minutes. Prieš patiekiant pabarstyti ant viršaus žalumynų.
Šį troškinį labai skanu valgyti su paskrudinta balta duona ar tortilija, bet galima ir patiekti su makaronais ar ryžiais.
Gaminimo eigą ir daug kitų „5 produktai“ receptų rasite ČIA!
Parašykite komentarą