
Pristatome šokoladinio deserto receptą. Šis desertas puikiai vainikuos jūsų vakarienę.
Dviem vienetams:
80 g šokoladinių sausainių
35 g sviesto
200 g kreminio sūrio
100 g juodo šokolado
125 g aviečių.
Sausainius sutrinti S formos maisto smulkintuvu arba smulkiai sulaužyti. Porą šaukštų trupinių atidėti į šoną papuošimui.
Ištirpinti sviestą ir sumaišyti jį su smulkintais sausainiais.
Nedidelius dubenėlius (ar stiklines – tiks bet kas) iškloti maistine plėvele.
Sudėti trupinių-sviesto masę į indelius ir prispausti.
Ištirpinti šokoladą garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje, sumaišyti jį su kreminiu sūriu.
Palikti keletą aviečių papuošimui. Visas likusias suberti į šokoladinį kremą ir gerai išmaišyti. Sudėti kremą į indelius ant sausainių pagrindo, papuošti avietėmis bei trupiniais ir palikti šaldytuve.
Gaminimo eigą ir daugiau „5 produktai“ receptų galite rasti ČIA!
Parašykite komentarą